L'Elx fa un pas de gegant cap al primer lloc de la fase regular

L'equip franjaverd ha derrotat el Valaldolid per 27-32 i es manté líder a falta de tres jornades perquè acabe la Lliga Guerreras

So Delgado, en una acció ofensiva
So Delgado, en una acció ofensiva / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha donat un colp d'autoritat en la Lliga Guerreras Iberdrola després de véncer el quart classificat, el Valladolid, a domicili. L'equip entrenat per Joaquín Rocamora ha guanyat 27-32 i es manté líder de la competició, amb un punt més que el Màlaga i el Bera Bera, quan només queden tres jornades perquè concloga la fase regular.

El Valladolid ha començat millor el partit i ha aconseguit una renda de tres gols (6-3) en el tram inicial. Però a poc a poc les franjaverdes han anat millorant en atac i han capgirat el marcador en el descans (16-17). En la represa, les il·licitanes ja no s'han deixat sorprendre i, tot i que han hagut de patir en algun tram del duel, han acabat guanyant amb suficiència. Pipy Wolfs, amb huit gols, ha sigut la màxima golejadora de l'equip de Rocamora.

Derrota de l'Elda Prestigio

Un mal inici ha condemnat l'Elda Prestigio en la visita del segon classificat, el Màlaga, al Florentino Ibáñez (19-24). L'equip entrenat per José Miguel Cantos no ha aconseguit marcar fins que han passat els deu primers minuts de joc i ja ha hagut d'anar tot el duel a remolc contra un dels candidats al títol. Les andaluses han aconseguit una renda de huit gols (3-11), però la reacció local ha igualat el marcador al descans (7-12). En la represa, les visitants no han patit per a gestionar l'avantatge i s'han endut el triomf.