L'Elx suma el primer triomf de la temporada

L'equip entrenat per Joaquín Rocamora ha guanyat 24-21 l'Atlètic Guardés

Paola Bernabé, en una acció del partit
Paola Bernabé, en una acció del partit / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha aconseguit la primera victòria de la temporada en superar 24-21 l'Atlètic Guardés en la segona jornada de la Lliga Guerreras. L'equip de Joaquín Rocamora s'ha refet de la derrota de l'estrena lliguera i suma els primers dos punts en la competició.

La primera part ha estat marcada per la igualtat, tot i que un parcial de 4-0 li ha donat a l'Elx un avantatge de tres gols en el minut 10 (7-4). Les gallegues han reaccionat i s'ha arribat al temps de descans amb empat a catorze.

En la represa, l'Atlètic Guardés ha agafat la iniciativa en el marcador, amb rendes mínimes a favor seu fins a l'equador de la segona part. Però l'equip franjaverd ha tancat la porteria, amb només dos gols rebuts en els últims quinze minuts, i s'ha acabat imposant amb certa comoditat. Danila Patricia So Delgado, amb cinc gols, ha sigut la jugadora més destacada de l'equip de Joaquín Rocamora.