L'Handbol Elx estrena la temporada amb derrota

L'equip entrenat per Joaquín Rocamora ha perdut 29-26 contra l'Aula Valladolid en la primera jornada de la Lliga Guerreras

María Flores, en una acció defensiva
María Flores, en una acció defensiva / Twitter: @cbm_elche

L'Elx, l'únic representant valencià en la màxima categoria de l'handbol estatal, no ha pogut començar la temporada amb bon peu. L'equip entrenat per Joaquín Rocamora ha perdut 29-26 contra l'Aula Valladolid en l'estrena a la Lliga Guerreras Iberdrola.

Les franjaverdes han anat a remolc des de l'inici després de patir un parcial de 4-0 en els cinc primers minuts de joc. A poc a poc, l'equip de Joaquín Rocamora ha anat retallant distàncies fins a situar-se a només dos gols, però se n'ha anat al descans quatre avall (15-11).

En la represa, l'Elx ha millorat i s'ha situat a només un gol de distància quan faltaven cinc minuts per al final (26-25). Però l'equip franjaverd no ha pogut completar la remuntada i ha acabat patint la primera derrota de la temporada. La il·licitana Danila Patricia So Delgado, autora de huit gols, ha sigut la màxima anotadora del partit.