L'Elx posa peu i mig en els huitens de final de l'EHF European Cup

L'equip de Joaquín Rocamora ha guanyat 18-22 el KA Akureyri islandés en l'anada i haurà de certificar la classificació aquest diumenge a les 12:00 h, en un partit que oferirà en directe La finestra esportiva

L'Elx posa peu i mig en els huitens de final de l'EHF European Cup

L'Handbol Elx ha donat un pas de gegant per a classificar-se per als huitens de final de l'EHF European Cup després de guanyar per 18-22 el KA Akureyri islandés en el partit d'anada de la tercera ronda. Ara haurà de certificar el pas a la següent fase d'aquesta competició en el partit de tornada que es disputarà aquest diumenge.

L'equip de Joaquín Rocamora, que exercia com a visitant, s'ha mostrat superior en tot moment al seu rival, que ha tingut en la portera Matea Lonac la seua jugadora més destacada. En les il·licitanes, les millors han sigut la portera Nicole Morales, amb un 50% de parades, i Àfrica Morales, autora de sis gols.

La finestra esportiva de la televisió d'À Punt Mèdia oferirà en directe el duel decisiu aquest diumenge a les 12:00 h des del pavelló Esperanza Lag. Daniel Hermosilla i Jorge Sanchis narraran el partit amb els comentaris de Patxi Martí, exentrenador del Vamasa València i del Port de Sagunt de l’Asobal, a més d’exseleccionador nacional promeses.

També et pot interessar

stats