'La finestra esportiva' ofereix el partit decisiu de l’Handbol Elx en el seu retorn a la competició europea

À Punt oferirà en directe aquest diumenge 21 de novembre a les 12:00 hores el partit de tornada de l’eliminatòria de l’EHF Cup entre l’Handbol Elx i el KA Akureyri d’Islàndia

La finestra esportiva acompanyarà les campiones de la Copa de la Reina d’handbol en el seu debut aquesta temporada en Europa.
La finestra esportiva acompanyarà les campiones de la Copa de la Reina d’handbol en el seu debut aquesta temporada en Europa. / Departament de Comunicació
19 de novembre 2021 - 11:39

À Punt retransmetrà aquest diumenge 21 de novembre a les 12:00 hores, en directe, des del pavelló Esperanza Lag, el duel dels setzens de final de l’EHF Cup entre l’Handbol Elx i el KA Akureyri islandés.

Les jugadores de Joaquín Rocamora tornen a la competició continental després de l’exclusió que van patir la temporada passada per un brot de Covid en l’equip. El conjunt il·licità té l’oportunitat de continuar en Europa si supera aquest cap de setmana l’eliminatòria que es disputarà dissabte i diumenge a la ciutat de les palmeres.

Daniel Hermosilla i Jorge Sanchis narraran el partit decisiu d’un enfrontament que comentarà Patxi Martí, exentrenador del Vamasa València i del Port de Sagunt de l’Asobal, a més d’exseleccionador nacional promeses.

À Punt obrirà el diumenge a les 12:00 hores La finestra esportiva per a acompanyar les vigents campiones de la Copa de la Reina d’handbol en el seu debut aquesta temporada en Europa.

A més, l’oferta esportiva en la televisió d’À Punt Mèdia aquesta setmana es completa amb el programa A córrer, que s’emet cada dissabte a les 13:00 hores. 

També et pot interessar

stats