L'Elx passa als quarts de final de l'EHF European Cup

L'equip franjaverd ha derrotat el Madeira per 33-22 en el partit de tornada dels huitens

Les jugadores de l'Elx celebren el pas als quarts de final
Les jugadores de l'Elx celebren el pas als quarts de final / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx s'ha classificat per als quarts de final de l'EHF European Cup després de derrotar el Madeira portugués per 33-22 en el partit de tornada dels huitens. L'equip franjaverd, que va perdre per un gol en l'anada, no ha donat opció al rival en la tornada a l'Esperanza Lag.

La igualtat ha sigut la tònica en el primer equador de la primera part, però poc a poc les jugadores de Joaquín Rocamora han començat a distanciar-se en el marcador fins al 17-13 del descans. L'eliminatòria ha quedat vista per a sentència en els deu primers minuts del segon acte, en què les portugueses només han aconseguit marcar dos gols. I les il·licitanes han aprofitat l'avinentesa per a aconseguir una renda ja insalvable (24-14). El Madeira, que només havia perdut un partit aquesta temporada, ha lluitat fins al final, però no ha pogut ni tan sols reduir la diferència (33-22).

Danila Sota Delgado ha sigut la màxima anotadora del partit amb huit gols, seguida de la neerlandesa Pipy Wolfs.