L'Elx encarrila el pas als quarts de final de l'EHF European Cup

L'equip de Joaquín Rocamora ha guanyat 31-19 el Zork Jagodina serbi

Celia Guilabert, en una acció del partit
Celia Guilabert, en una acció del partit / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha fet un pas de gegant per a classificar-se per als quarts de final de l'EHF European Cup en véncer 31-19 el Zork Jagodina serbi, en el partit d'anada de l'eliminatòria de huitens disputat a l'Esperanza Lag.

L'equip franjaverd ha començat portant la iniciativa (2-0), però l'equip serbi li ha pegat la volta al partit (6-7). La millora en defensa ha permés a les de Joaquín Rocamora anar-se'n al descans amb la màxima renda fins ara (16-11).

La inèrcia positiva de l'Elx en el tram final del primer acte s'ha mantingut en la represa. El gran treball en defensa i l'encert de cara a porteria han donat a les franjaverdes un avantatge de fins a tretze gols (31-18), que finalment s'ha quedat en dotze amb un gol visitant en els últims segons (31-19). Danila So Delgado, amb set gols, ha sigut la màxima anotadora il·licitana.

Ara caldrà certificar la classificació per als quarts de final de l'EHF European Cup dissabte que ve en terres sèrbies.