L'Elx comença la defensa de la Copa de la Reina amb victòria contra el Gijón (26-19)

L'equip de Joaquín Rocamora s'enfrontarà al guanyador del duel entre Gran Canària i Màlaga

L'Elx guanya el Gijón en les semifinals de la Copa de la Reina

L'Handbol Elx, actual campió de la Copa de la Reina, s'ha classificat per a les semifinals de la XLIII edició del torneig, que es disputa des d'aquest divendres fins diumenge a Sant Sebastià, després de véncer, 26-19, l'Unicaja Banc Gijón. Les franjaverdes han portat sempre la iniciativa gràcies a una gran defensa i l'actuació de la portera Nicole Morales, designada millor jugadora del partit, amb dotze parades. L'equip valencià ha donat el tir d'eixida a la competició i s'enfrontarà dissabte al Costa del Sol Màlaga, que ha guanyat 26-23 el el Rocasa Gran Canària en la segona semifinal.

En el tercer enfrontament de la temporada entre els dos equips s'ha desnivellat la balança a favor de les de Rocamora. Les asturianes, terceres en la lliga, van guanyar 28-22 l'equip il·licità mentre que al pavelló del Carrús d'Elx van guanyar les locals 29-25.

El Super Amada Bera Bera és el gran favorit per a conquistar el títol, pel fet de ser el líder destacat de la lliga i perquè exerceix d'amfitrió. L'objectiu, per tant, no és un altre que el d'alçar la seua setena Copa, encara que aquest torneig és propici per a les sorpreses, com ho demostra el fet que els cinc últims campions hagen sigut cinc clubs diferents.

També et pot interessar

stats