L'Elx certifica el pas a les semifinals de l'EHF European Cup

L'equip franjaverd ha tornat a guanyar en la tornada i s'enfrontarà al Gran Canària en la següent ronda

Les jugadores franjaverdes celebren el triomf
Les jugadores franjaverdes celebren el triomf / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx disputarà les semifinals de l'EHF European Cup per segon any seguit, després de superar amb claredat l'Skopje macedoni en l'eliminatòria de quarts de final. L'equip franjaverd, que ja va guanyar 36-21 en l'anada, ha tornat a véncer clarament en la tornada (18-37).

El partit a penes ha tingut història i només ha tingut emoció en els primers quinze minuts, als quals s'ha arribat amb empat a huit. A partir d'aquest moment, l'Elx ha imposat la seua superioritat i ha deixat pràcticament resolt el duel en el descans (10-16). Clara Gascó, amb deu gols, ha sigut la màxima anotadora del partit.

Les il·licitanes s'enfrontaran ara al Gran Canària en les semifinals, amb el partit d'anada en terres canàries i la tornada a l'Esperanza Lag.