L'Elx posa peu i mig en les semifinals de l'EHF European Cup

L'equip franjaverd ha derrotat clarament l'Skopje macedoni en l'anada dels quarts de final (36-21)

Danila So Delgado, en una acció del duel
Danila So Delgado, en una acció del duel / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha deixat quasi sentenciat el pas a les semifinals de l'EHF European Cup després de véncer per 36-21 l'Skopje macedoni en el partit d'anada dels quarts de final disputat a l'Esperanza Lag.

L'equip entrenat per Joaquín Rocamora ha portat la iniciativa en el marcador des dels primers minuts (7-3), però les visitants no li han perdut la cara al partit en la primera part. De fet, al descans, l'avantatge local era de només quatre gols (14-10).

El pas pels vestidors ha esperonat les franjaverdes, que han eixit molt concentrades i han començat a augmentar la renda. L'Skopje ja s'ha quedat sense resposta i l'Elx afrontarà la tornada amb un còmode marge de quinze gols.

La temporada de les il·licitanes continua sent de matrícula. Amb un peu i mig a semifinals de l'EHF European Cup, líders de la Lliga Guerreras i amb la Copa encara en joc, només cal somiar amb títols.