L'eixida i una errada en l'última volta condemnen Masià a Doha

El pilot d'Algemesí va ser nové en un gran premi que va guanyar l'espanyol Pedro Acosta, nou líder del Mundial.

Un moment de la carrera a Doha, la setmana passada
Un moment de la carrera a Doha, la setmana passada / Efe

El pilot valencià, Jaume Masià (KTM), no va poder repetir la victòria del passat cap de setmana, tot i eixir des de la pole position, per una mala arrancada, una eixida de pista quan lluitava per avançar posicions i un toc en l'última volta. El pilot espanyol Pedro Acosta (KTM), debutant en Moto3 amb setze anys, que eixia des de la línia de boxs, va ser el guanyador de la prova en el Gran Premi de Doha (Qatar), celebrat al circuit de Losail, el mateix que la setmana passada.

El pilot d'Algemesí va perdre set posicions en l'eixida i, quan tractava de recuperar-les, el van fer fora de la pista en la recta de meta i va endarrerir novament la seua posició. En les últimes voltes de la carrera, va avançar posicions i, quan lluitava per fer-se un lloc en el podi, se'n va passar de frenada en una corba i es va emportar un company. Un colp que li va fer perdre novament posicions, fins a la novena definitiva.

Héctor García Dolz va ser ahir el segon més ràpid, però va eixir ahir des de la línia de boxs per una sanció. El castellonenc, que ha avançat posicions fins a posar-se nové, ha acabat el 23 per una eixida en els últims metres. Dues posicions per davant ha acabat l'altre representant valencià en la categoria, Carlos Tatay, després d'un accident amb Xavi Artigas, que ha hagut d'abandonar la carrera.

En Moto2 el britànic Sam Lowes (Kalex) es va adjudicar la seua segona victòria consecutiva per davant de l'australià Remy Gardner i de l'espanyol Raúl Fernández. L'únic pilot valencià que va aconseguir punts va ser Jorge Navarro, tretzé, mentre que Hector Garzó va ser setzé. Arón Canet no va acabar la carrera.

I en la categoria reina, el francés Fabio Quartararo (Yamaha YZR M 1) va aconseguir el seu primer triomf de la temporada per davant dels pilots de Ducati, el francés Johann Zarco, nou líder del Mundial, i l'espanyol Jorge Martín. El valencià Iker Lecuona continua amb zero punts després d'abandonar la carrera.

També et pot interessar

stats