L'Alzira i el Peníscola tanquen la primera volta amb derrota

Els de la Ribera Alta han perdut 1-4 contra el Betis, i els del Baix Maestrat han caigut 4-2 contra el Xota

Gon Casejón i Aicardo
Gon Casejón i Aicardo / Twitter: @AlziraFS i @peniscolafs

L'Alzira i el Peníscola no han pogut acomiadar la primera volta de la Primera Divisió de futbol sala amb un bon resultat. Els de la Ribera Alta han perdut 1-4 contra el Betis, i els del Baix Maestrat han caigut 4-2 contra el Xota.

El Peníscola ha començat guanyant a Pamplona, però l'equip local ha capgirat el marcador en un minut. Paniagua ha empatat en el minut 14, però els navarresos han marcat dos gols més abans del descans. En la represa, el marcador ja no s'ha mogut i els de Santi Valladares es queden amb 18 punts, en desena posició.

L'Alzira no ha pogut donar una alegria a l'afició després del primer triomf en la Lliga. L'equip entrenat per Braulio Correal ha perdut 1-4 contra el Betis en un partit en què tota l'estona ha anat a remolc. L'1-2 de Gon Castejón a la represa ha donat esperances de puntuar als alzirencs, però els sevillans han reaccionat amb dos gols més. Els de la Ribera Alta continuen cuers i la permanència s'allunya a huit punts.