L'Alzira aconsegueix el primer triomf en Primera Divisió

L'equip entrenat per Braulio Correal ha derrotat per 2-3 el Manzanares, segon classificat de la Lliga

Els jugadors de l'Alzira celebren el triomf
Els jugadors de l'Alzira celebren el triomf / Twitter: @AlziraFS
02 de desembre 2023 - 21:11

Han hagut de passar tres mesos i catorze jornades, però l'anhelada primera victòria de l'Alzira en la Primera Divisió de futbol sala ja és un fet. L'equip de Braulio Correal ha guanyat ni més ni menys que al segon classificat de la Lliga, el Manzanares per 2-3, jugant els últims quaranta segons del partit en inferioritat.

Els gols s'han fet esperar i el primer no ha arribat fins al minut 16, quan Daniel ha avançat l'equip local. Però els de la Ribera Alta han reaccionat immediatament i han capgirat el marcador abans del descans amb dues dianes de Joaki i Joan.

En la represa, l'Alzira ha aprofitat l'expulsió per doble groga d'Álvaro López per a ampliar la renda, amb un gol de Gustavao en el minut 24. Javi Aonso li ha donat emoció al duel amb el 2-3 quan faltaven dos minuts, però l'equip de Braulio Correal ha sabut patir i ha aguantat l'avantatge fins al final. Fins i tot ha hagut de jugar els últims quaranta segons amb un jugador menys per l'expulsió de Rubi per doble groga.

El primer triomf en la Lliga situa l'Alzira amb 6 punts, encara en l'últim lloc, però un poc més prop de la permanència, que queda ara a cinc punts.