Júlia Font, campiona del món de trail running per equips

L'atleta d'Alfondeguilla ha guanyat l'or amb Espanya en el Mundial de Muntanya i Trail Running de Tailàndia després d'entrar a meta en desé lloc

Júlia Font, primera per l'esquerra, amb l'equip espanyol
Júlia Font, primera per l'esquerra, amb l'equip espanyol / Twitter: @atletismoRFEA
05 de novembre 2022 - 12:54

Els Mundials de Muntanya i Trail Running de Chiang Mai (Tailàndia) estan donant moltes alegries a Espanya. Després de les dues medalles aconseguides el primer dia, la segona jornada n'ha deixades quatre més: un or, una plata i dos bronzes. I d'aquests metalls, tres tenen segell valencià: els dos bronezes d'Àlex García Carrillo en l'especialitat de pujada uphill (un dels quals també s'ha penjat el castellonenc Guillem Albert en la modalitat per equips) i l'or per equips de Júlia Font en trail running.

L'atleta d'Alfondeguilla s'ha proclamat campiona del món per equips amb Espanya després d'acabar la prova de trail running en desé lloc. La quarta i la cinquena posició de les catalanes Núria Gil i Sheila Avilés ha servit les espanyoles per a acabar primeres per equips, per davant del Regne Unit i els Estats Units.

La segona jornada també ha deixat tres medalles en la modalitat d'ultra trail. La castellanomanxega Gemma Arenas ha guanyat el bronze en categoria individual i l'equip espanyol femení s'ha penjat la plata. L'altre metall ha sigut un bronze de l'equip espanyol en la prova masculina per equips.

També et pot interessar

stats