Álex García Carrillo, doble bronze en el Mundial de Muntanya i Trail Running

L'atleta de Redovà ha finalitzat tercer en l'especialitat de pujada uphill, tant en categoria individual com per equips

Álex García Carrillo, doble bronze a Tailàndia

L'inici dels Mundials de Muntanya i Trail Running de Chiang Mai (Tailàndia) no ha pogut ser millor per als interessos espanyols: dos bronzes en la primera prova. L'atleta de Redovà Álex García Carrillo ha finalitzat tercer en l'especialitat de pujada uphill, tant en categoria individual com per equips amb Espanya. Un altre atleta valencià, el castellonenc Guillem Albert, també s'ha penjat el bronze per equips.

García ha cobert la pujada de 8,5 quilòmetres de longitud i un desnivell acumulat de 1.021 metres en un temps de 49:03, i només l'han superat els kenians Patrick Kigpgeno (46:51) i Philemon Kiriago (48:24).

A més, l'actuació de Miquel Corbera (tretzé) i Oriol Cardona (vint-i-uné) i el castellonenc Guillem Albert (trenta-sisé) ha permés l'equip espanyol acabar en tercera posició en la classificació per equips amb 37 punts, a cinc d'Itàlia i a tres de Suïssa.

En la categoria femenina Onditz Iturbe, cinquena, ha sigut la millor espanyola amb un temps de 57:06. La victòria ha sigut per a l'estatunidenca Allie McLaughlin, per davant d'Andrea Mayr (55:41) i la suïssa Maude Mathys (56:00).

També et pot interessar

stats