Júlia Font, campiona d'Espanya de trail

La corredora d'Alfondeguilla, segona el 2021, ha guanyat la prova disputada a Zahara de la Sierra (Cadis)

Júlia Font, a la línia de meta
Júlia Font, a la línia de meta / Twitter: @atletismoRFEA

La valenciana Júlia Font s'ha proclamat campiona d'Espanya de trail running en guanyar la huitena edició d'aquest campionat, que enguany s'ha disputat a Zahara de la Sierra (Cadis). La corredora d'Alfondeguilla (Plana Baixa), segona l'any passat, ha guanyat amb un temps de 4 hores 17 minuts 55 segons, per davant de Virginia Pérez i Moana Lilly Kehres.

En categoria masculina, la victòria ha sigut per al català Andreu Simón. Els dos primers classificats en cada categoria s'han guanyat la preselecció per al Campionat del Món de Trail i el Mountain Running de Tailàndia per a la distància de marató. A més, Júlia Font i Andreu Simón disputaran el primer Europeu Off Road, que tindrà lloc al juliol, a El Paso (La Palma).

L'equip Metaesport, de Riba-roja de Túria, ha aconseguit el tercer lloc per equips.