Juan Roig retarda al 2024 la inauguració del Casal Espanya Arena

Reproducció digital del Casal España Arena
Reproducció digital del Casal Espanya Arena

El màxim accionista del València Basket, Juan Roig, ha anunciat aquest dimarts que la inauguració del nou pavelló Arena que l'empresari sufraga personalment es retardarà de 2023 a 2024.

"Serà el major arena d'Espanya amb 20.000 persones de capacitat. No puc dir la data en la qual esperem inaugurar-lo però no serà en 2023, serà en 2024", ha apuntat Roig.

Les obres del pavelló, el nom oficial del qual és Casal Espanya Arena de València, van arrancar al juny de 2020 i estava previst que acabaren en 2023. De fet, una de les opcions contemplades era que l'equip valencià arrancara ja en la que serà la seua nova casa la temporada 2023-24. A més de ser l'escenari del València Basket, el recinte s'espera que aculla grans concerts i altres esdeveniments a les seues sales polivalents.

L'Arena València s'alça en una parcel·la municipal que li van adjudicar amb un concurs públic a Licampa 1617, l'empresa a través de la qual Roig porta avant un projecte en el qual invertirà 220 milions del seu patrimoni personal i que, després de gestionar-ho durant 50 anys amb el pagament d'un cànon anual a l'Ajuntament, passarà a dependre del consistori.

Des de Licampa 1617 no van especificar la causa del retard i van explicar que s'ha anat "ajustant la previsió" a mesura que han avançat les obres que es porten a terme al costat del pavelló municipal de la Fonteta.

També et pot interessar

stats