Jorge Navarro acaba tercer a Silverstone

El pilot de la Pobla de Vallbona ha tornat a pujar al pòdium 21 mesos després

Jorge Navarro, durant la cursa
Jorge Navarro, durant la carrera / Twitter: @Jorge_Navarro9

Jorge Navarro ha trencat una ratxa negativa de resultats que ja durava massa temps i ha tornat a pujar al pòdium 21 mesos després. El pilot de la Pobla de Vallbona ha acabat en tercer lloc en la prova de Moto2 del Gran Premi de la Gran Bretanya que s'ha disputat al circuit de Silverstone.

La victòria se l'ha enduta el líder del Mundial, l'australià Remy Gardner, que s'ha imposat a l'italià Marco Bezzecchi. Navarro ha aconseguit el primer pòdium de la temporada després d'aguantar els atacs del pilot local Sam Lowes, que s'ha hagut de conformar amb la quarta posició. L'última vegada que el de la Pobla de Vallbona va acabar entre els tres primers va ser al novembre de 2019 en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, on també va ser tercer.

El seu company d'equip, el corberà Arón Canet, ha finalitzat en seté lloc, mentre que l'últim dels tres valencians de la categoria, Héctor Garzó, no ha pogut acabar la carrera.

Iker Lecuona, seté en MotoGP

En la carrera de MotoGP, Fabio Quartararo ha deixat el Mundial pràcticament vist per a sentència amb la cinquena victòria de la temporada. El francés s'ha imposat als catalans Álex Rins i Aleix Espargaró, que han acabat segon i tercer respectivament. El valencià Iker Lecuona ha completat una altra gran carrera i ha acabat seté, després que en l'última prova del Mundial acabara en sisena posició.

Sisé lloc de Jaume Masiá en Moto3 

En Moto3 l'italià Romano Fenati ha aconseguit el primer triomf de la temporada en imposar-se als seus compatriotes Niccolò Antonelli i Dennis Foggia. Els millors valencians han sigut Jaume Masià, sisé; i Carlos Tatay, desé. Sergio García Sols ha acabat fora dels punts i veu com el líder del Mundial, Pedro Acosta, augmenta la diferència respecte a ell. 

També et pot interessar

stats