Jonas Vingegaard i Remco Evenepoel abandonen la Itzulia després d'una dura caiguda

Vingegaard abandona la prova en ambulància amb collarí i oxigen, i queda en dubte el futur en el Tour. Evenepoel diu adeu a la carrera, però pel seu propi peu. El líder Primoz Roglic torna a caure, però es manté en la prova.

Imatge de la quarta etapa de la Itzulia
Imatge de la quarta etapa de la Itzulia / Agència Efe
Daniel Hermosilla
04 d'abril 2024 - 17:51

Jonas Vingegaard i Remco Evenepoel, dos dels favorits de la Itzulia i a guanyar el pròxim Tour de França, han abandonat després d'una dura caiguda en la quarta etapa de la ronda basca amb final a Legutio. En una revolta ràpida i no excessivament perillosa, se n'han eixit dotze corredors.

Entre els ciclistes que han caigut ha estat el líder de la general, Primoz Roglic, que també va caure ahir, i que també ha hagut d'abanadonar la Itzulia. De seguida han arribat a la zona les ambulàncies amb què, entre altres, han traslladat el danés Jonas Vingegaard, encara que el mateix equip Jumbo Visma ha confirmat que està conscient.

La quarta etapa ha sigut neutralitzada, però l'organització ha previst que hi haja guanyador d'etapa, entre els sis corredors que, en el moment de la caiguda, estaven en fuga. El pilot, per la seua part, arriba a meta però sense competir. Una de les raons de la neutralització ha sigut la presència dels metges en la zona de la caiguda i no en la carrera. Quan s'han incorporat, la carrera s'ha représ de nou, amb els corredors de la fuga.

També et pot interessar

stats