Iberdrola suma ciclisme, pàdel i golf al seu programa de suport a l'esport femení

La companyia elèctrica conjumina així el seu compromís amb la igualtat i la sostenibilitat

L'acte s'ha
L'acte s'ha desenvolupat en les instal·lacions del Centre Nacional de Golf / Iberdrola

Iberdrola ha reforçat la seua aposta per la igualtat de la dona a través de l'esport amb la incorporació de tres noves federacions nacionals al total de 32 que havia secundat fins ara. Impulsa així 800.000 dones esportistes.

En un acte organitzat a Madrid presidit pel màxim mandatari de la companyia energètica, José Ignacio Sánchez Galán, i amb el lema "Amb l'impuls a l'esport femení, guanyem tots", s'ha anunciat la incorporació del ciclisme, pàdel i golf al seu programa.

En l'acte també destacava la presència de Lydia Valentín, halteròfila campiona i múltiple medallista olímpica; Sandra Sánchez, or olímpic en karate; Ona Carbonell, campiona del món i d'Europa i també diverses vegades medallista olímpica en natació sincronitzada, i María Silvela, exjugadora de pàdel.

El compromís de la companyia amb l'esport femení com a motor per a la igualtat es remunta a l'any 2016 i, des d'aleshores, és la primera empresa a realitzar una aposta global per la participació de la dona en aquest àmbit i el seu principal promotor.

160 competicions femenines

Amb la incorporació de les federacions de golf, pàdel i ciclisme s'incrementen en 200.000 el nombre de dones a les quals dona suport a la companyia, que poden participar en 160 competicions femenines, encara que l'impuls indirecte és major, ja que també beneficia moltes més dones i xiquetes que practiquen esport de base.

Des de hui, Iberdrola impulsa a les federacions nacionals d'atletisme, bàdminton, handbol, boxa, esports de gel, esgrima, futbol, gimnàstica, hoquei, karate, piragüisme, rugbi, surf, tenis de taula, triatló, voleibol, activitats subaquàtiques, bitles, esports d'hivern, halterofília, judo, lluites olímpiques, muntanya i escalada, natació, patinatge, pilota, rem, esquaix, taekwondo, tenis, tir amb arc, vela, golf, pàdel i ciclisme.

També et pot interessar

stats