El Gran Premi de MotoGP i el retorn de Valentino Rossi, les pròximes cites clau del Circuit Ricardo Tormo

El pilot italià tornarà al traçat on es va retirar del Mundial amb el GT World Challenge, els dies 17 i 18 de setembre

Imatge d'arxiu d'una carrera al Circuit Ricardo Tormo
Imatge d'arxiu d'una carrera al Circuit Ricardo Tormo / Conselleria d'Educació, Cultura i Esport

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà cinc caps de setmana de carreres en la segona part del calendari de la temporada 2022, entre els quals destaca el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que tancarà el Mundial de MotoGP el 6 de novembre.

Després del descans estival, les carreres de motociclisme tornaran a Xest els dies 10 i 11 de setembre amb el Campionat Interautonòmic de Velocitat, un certamen de motociclisme de base en el qual una de les claus és la promoció de pilots joves.

Només una setmana després, el 17 i 18 de setembre, els millors superesportius del món de l'automobilisme aterraran a València per a celebrar el Fanatec GT World Challenge.

El llegendari pilot italià de motociclisme Valentino Rossi, que va córrer la seua última carrera de MotoGP al Circuit Ricardo Tormo, torna a terres valencianes per a posar-se als comandaments de l'Audi de l'equip WRT.

Un certamen nou arribarà per primera vegada a València amb l'inici del mes d'octubre. Els dies 1 i 2 d'octubre, la Lamera Cup celebrarà les seues carreres de resistència sobre els espectaculars cotxes de xassís tubular.

Les motos reprendran el protagonisme una setmana abans de la celebració del Gran Premi. L'avantsala del Mundial de Motociclisme, el FIM JuniorGP, tancarà la temporada en què celebra el seu 25 aniversari al circuit.

El Campionat del Món de Motociclisme tornarà a celebrar l'última cita de l'any a Xest, que tornarà a decidir les classificacions finals de MotoGP, Moto2 i Moto3, i, a més, celebrarà la gran final d'eSports i la gala de lliurament de premis del campionat.

També et pot interessar

stats