El Gran Premi Internacional d'Atletisme aspira a batre diversos rècords

Fátima Diamé, Ana Peleteiro, Mo Katir o Quique Llopis són alguns dels esportistes que hi estaran

El Gran Premi Internacional d'Atletisme aspira a batre rècords

València ja està preparada per al Gran Premi Internacional d'Atletisme que aquest dimecres es disputa al velòdrom Lluís Puig; enguany, amb un gran salt qualitatiu. Bona part de l'atenció se l'emportaran Ana Peleteiro, Fátima Diame, Quique Llopis i Mohamed Katir.

Katir atacarà el rècord d'Europa de 5.000 que ostenta el britànic Marc Scott. L'atleta espanyol ve d'estar concentrat en l'altitud de Sierra Nevada per a arribar amb opcions d'aconseguir la plusmarca continental. Podria ser el quart a baixar dels tretze minuts. Aspira, a més, a batre el rècord d'Espanya.

En triple salt, la medallista olímpica i campiona d'Europa Ana Peleteiro s'enfrontarà a Maria Vicente.

Entre els valencians, Fátima Diame, sexta en salt de llargada en el mundial de Budapest, busca marca per al mundial de Glasgow.

Finalment, Quique Llopis, amb el rècord d'Espanya de 60 metres tanques igualat al d'Orlando Ortega, ha obert la temporada a França amb una marca de 7.61.

Els reclams es multipliquen enguany en aquest gran premi amb major pressupost i qualitat: 28 campions d'Espanya absoluts en un any olímpic que serà l'aparador per a albergar el Campionat d'Europa.

També et pot interessar

stats