El GFI Marxa Ciutat València inaugura l'exposició “Mobilitat Sostenible: ODS Agenda 2030”

Els visitants també podran trobar informació sobre la marxa cicloturista que se celebrarà el pròxim 18 de setembre i que es podrà veure a través d'À Punt Mèdia.

Cartell de l'expociió
Cartells de l'exposició “Mobilitat Sostenible: ODS Agenda 2030” / À Punt Esports

El Gran Fons Internacional (GFI) Marxa Ciutat València organitza l'exposició "Mobilitat Sostenible: ODS Agenda 2030", que s'inaugura aquest dijous a l'Estació de València Nord d'Adif i es podrà visitar fins al pròxim 20 d'agost.

L'esdeveniment ciclista i l'empresa ferroviària fomenten l'ús dels dos mitjans de transport menys contaminants: bici i tren. L'objectiu de l'exposició és conscienciar sobre la importància de complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible i fomentar la mobilitat lliure d'emissions.

Els visitants també podran trobar informació sobre la marxa cicloturista que se celebrarà a València el pròxim 18 de setembre i que es podrà veure a través d'À Punt Mèdia, mitjà col·laborador.

La inauguració comptarà amb l'exciclista Samuel Sánchez, or olímpic en ruta a Pequín 2008 i ambaixador del pròxim GFI Marxa Ciutat València, com a mestre de cerimònies. Aquest dimecres Sánchez va encapçalar una ruta de 105 quilòmetres, amb eixida a Alboraia.

També et pot interessar

stats