À Punt promocionarà el Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València 2021

La radiotelevisió pública i el Club Esportiu Podium signen un conveni gràcies al qual els aficionats veuran la prova pel web d’À Punt

Aquest acord representa una gran oportunitat de visibilitzar l’afició al ciclisme a la Comunitat Valenciana
Aquest acord representa una gran oportunitat de visibilitzar l’afició al ciclisme a la Comunitat Valenciana / Departament de Comunicació
02 de juliol 2021 - 13:00

Els aficionats al ciclisme tenen en À Punt Mèdia una finestra per a seguir els esdeveniments, competicions professionals, estatals i internacionals, de rellevant acceptació pública, en què participen equips, federacions i esportistes d’elit de la Comunitat Valenciana.

En eixe marc s’inclou aquest conveni de col·laboració que aquest matí han signat, Alfred Costa, director general d’À Punt i Javier Castellar, president del Club Esportiu Podium, organitzador del Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València 2021.

À Punt promocionarà la carrera des de la televisió, la ràdio i el web, i donarà difusió a aquesta marxa que se celebrarà el 18 de setembre amb tres recorreguts diferents i amb eixida i meta a la Marina de València. Passarà per llocs emblemàtics per al ciclisme de ruta, com són el port de l’Oronet, l’alt de Segart i el port de la Chirivilla.

La prova començarà de bon matí i À Punt retransmetrà l’última hora i mitja de carrera en directe a través del web, que inclourà un resum dels millors moments de la competició. Per al director general d’À Punt aquest acord representa “una gran oportunitat de visibilitzar l’afició al ciclisme que tenim a la Comunitat Valenciana amb el suport a una prova de gran prestigi internacional”.

Aquest Gran Fons s’ha convertit en la cita obligada per a aficionats de tot Espanya i d’altres països d’Europa que venen a València ex professo per a córrer aquesta prova ciclista apadrinada des dels seus orígens per noms mítics del ciclisme mundial, com ara Miguel Indurain o el corredor basc Peio Ruiz Cabestany.   

Javier Castellar, president del Club Esportiu Podium i Alfred Costa, director general d’À Punt.
Javier Castellar, president del Club Esportiu Podium i Alfred Costa, director general d’À Punt.

Per la seua part, el president del Club Esportiu Podium ha comentat que la signatura d’aquest acord amb A Punt, significa “un reconeixement a la meua trajectòria professional com a valencià. Des de fa anys treballe per a fomentar i potenciar el ciclisme popular a la ciutat de València. Que À Punt vullga formar part del projecte Gran Fons Internacional Marxa Ciutat València, un esdeveniment únic i diferent, que projecta tant a escala nacional com internacional la nostra ciutat, els seus llocs més emblemàtics i l'interior del parc natural de la serra Calderona, significa que treballem en la direcció adequada i amb aquesta aposta conjunta aconseguirem que la capital del Túria siga un referent en el món del ciclisme”.

À Punt disposarà d’un espai exclusiu per a instal·lar un envelat que li permetrà fer la cobertura informativa de l’esdeveniment, així com accions promocionals compatibles amb les mesures de seguretat per la Covid-19 vigents en el moment de la prova.

També et pot interessar

stats