El futur immediat de David Levecq, plata als Jocs Mediterranis

El nadador paralímpic prepara ja l’Europeu del pròxim agost.

El nadador David Levecq, en una foto d'arxiu.
El nadador David Levecq, en una foto d'arxiu.

Medalla de plata als XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona en la disciplina de 100 metres lliures. És el gran premi aconseguit pel nadador paralímpic David Levecq, un valencià d’adopció que, amb una marca de 55:24, va quedar només per darrere de l’italià Stefano Raimondi. Tot i finalitzar segon, David ha confirmat a À Punt Mèdia que esta medalla de plata per a ell era com si fóra d'or. "Considere que és una recompensa després d’haver participat en cinc edicions dels Jocs Mediterranis. A banda, crec que és un premi a tota la meua carrera, perquè esta podria ser l'última medalla de nivell internacional".

A hores d’ara, Levecq té la vista posada en el Campionat d’Europa de Natació Adaptada, que se celebrarà a Dublín entre el 13 i el 19 d’agost. El nadador participarà en els 50 i els 100 metres lliures, a més dels 100 metres papallona, la seua especialitat. Una vegada disputat l’europeu, serà el moment de preparar el mundial del 2019. Però, com molt bé diu el nostre protagonista: "convé anar any rere any". 

Això sí, abans de totes estes proves, Levecq dirigirà la travessia que porta el seu nom dins dels Taronja Games, que es disputen el 29 i 30 de juny i l’1 de juliol en la Marina Reial de València i en la platja de la Malva-rosa. Esta prova en aigües obertes reunirà nadadors de tots els nivells, tant professionals com "amateurs", i contemplarà tres modalitats diferents: 1, 2 i 5 km. La cita, diumenge 1 de juliol, a partir de les 9 del matí.

També et pot interessar

stats