Les Fighters de Vila-real guanyen la Copa Princesa d'hoquei

És la segona ocasió que guanyen d'aquest campionat d'hoquei en línia, després de véncer el líder de la Lliga d'Or

Les xiques de les Fighters posen amb les medalles i la Copa Princesa
Les xiques de les Fighters posen amb les medalles i la Copa Princesa / Club Patí Vila-real

Les xiques del Club Patí Vila-real, també conegudes com les Fighters, han guanyat la Copa Princesa aquest cap de setmana al pavelló de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès). Es tracta del segon any consecutiu que l'equip (segon a la lliga d'Or) aconsegueix aquest guardó, després de véncer el Valladolid Panteras UEMC (primer classificat a la Lliga d'Or).

En aquesta competició només han participat els quatre primers equips de la Lliga d'Or. Les Fighters es van enfrontar dissabte de matí, en semifinals, contra el Meigas Lugo (quart en la lliga), i el van véncer per 4-0. En l'altra semifinal, el Valladolid Panteras (actual líder de lliga) va guanyar el CP Lóstregos Lucus (tercer en la taula). Així que la final va ser la mateixa vesprada del dissabte entre l'equip valencià i el castellà amb un resultat de 2 a 1, amb gols de Carmen López i d'Arantxa Luna (campiona del món amb la selecció júnior espanyola).

Es dona la circumstància que després de guanyar la final, les xiques de Vila-real hagueren de jugar un altre partit: en este cas, encontre inajornable, de la lliga Elit, on moltes de les joves també juguen (de fet, la portera va jugar en els tres partits) contra l'equip de Tres Cantos (el qual van perdre per 6 a 1).

Ara el pròxim repte del conjunt és el campionat d'Espanya sub-20 que vol organitzar el club Patí de Vila-real.

També et pot interessar

stats