Els equips de l'estructura de l'Intercity recolliran material per als damnificats d'Ucraïna

Recollida solidària de material per a Ucraïna als partits de diversos equips alacantins
Recollida solidària de material per a Ucraïna als partits de diversos equips alacantins

L'Intercity, el seu filial, el CFI Alacant i el club de bàsquet HLA Alacant han unit les seues forces per a realitzar una recollida de material de primera necessitat destinat a la població civil d'Ucraïna després de l'esclat del conflicte bèl·lic en aquest país.

En col·laboració amb l'Associació d'Amics d'Ucraïna, els tres clubs esportius conviden els aficionats que acudisquen als partits d'aquest cap de setmana a depositar material sanitari i roba tèrmica per a enviar-ho tot posteriorment a Ucraïna.

Els voluntaris de l'Associació d'Amics d'Ucraïna, al costat dels diferents col·laboradors en l'organització de les trobades, s'encarregaran de la recollida a les portes d'accés als recintes esportius.

L'Intercity juga el diumenge a l'estadi Antonio Solana davant el Toledo a partir de les 11:30 hores, el CFI Alacant jugarà contra el CE Almoradí aquest dissabte 5 de març a les 17:00 hores al poliesportiu de Sant Joan, mentre l'HLA Alacant de bàsquet rep el diumenge el Palmer Alma Mediterránea a les 12:15 hores al pavelló Pedro Ferrándiz.

També et pot interessar

stats