La diferència de gols a domicili deixa fora de la fase final de la Copa del Rei el BM Benidorm

L’equip entrenat per Zupo Equisoain guanyà a Còrdova per 21 a 22.

El Benidorm no aconsegueix un resultat que el permeta continuar en la competició

El Benidorm queda eliminat, tot i la victòria a domicili. La igualtat entre els dos equips, una vegada més esta temporada, ha marcat l’enfrontament. La primera part ha començat amb intercanvi de colps per les dos bandes. Cap equip treia avantatge per anar-se’n al marcador fins que al minut 25, el Puente Genil aconseguia una diferència màxima de quatre gols i acabava la primera part 13 a 9. Les defenses tornaven a imposar-se als atacs.

En la represa els locals se n’anaven a cinc gols d’avantatge i Zupo reaccionava. Al minut 16 els de la Marina Baixa aconseguien anivellar el partit. Si fins a aquell moment la igualtat havia marcat l’enfrontament, el final no havia de ser diferent. Gol amunt, gol avall fins arribar al final del partit 21 a 22.

Els huit gols d’Álvaro Cabanas, el millor del partit, no han sigut suficients per a disputar la fase final que es disputarà a Alacant, però sense representació valenciana.