Ciclistes de 37 nacionalitats participaran en la III Setmana Ciclista Valenciana

176 corredores competiran en la carrera, que tindrà lloc entre els dies 21 i 24 de febrer, i que recorrerà 440 quilòmetres arreu de la Comunitat Valenciana.

Ciclistes de 37 nacionalitats participaran en la III Setmana Ciclista Valenciana
Ciclistes de 37 nacionalitats participaran en la III Setmana Ciclista Valenciana

176 corredores de 37 nacionalitats competiran en la III Setmana Ciclista Valenciana, que tindrà lloc entre els dies 21 i 24 de febrer. La prova, que tornarà a travessar les comarques de la Comunitat Valenciana, recorrerà 440 quilòmetres. 26 equips participen en la tercera edició de la prova, que arrancarà el dijous 21de febrer des de Cullera i finalitzarà el diumenge 24 de febrer a Sagunt. Seran 4 etapes on es recorreran les comarques de la Ribera, la Safor, la Plana Alta, l’Alcalatén, la Plana Baixa, la Marina Baixa, l’Alcoià, l’Horta, el Camp de Túria i el Camp de Morvedre. 

La competició comptarà amb moltes de les considerades com les millors ciclistes del món i amb la participació de 9 dels 10 millors equips internacionals, atenent el rànquing mundial de l’UCI del 2018. Entre les ciclistes destaquen les guanyadores de la Setmana Ciclista Valenciana de 2017 i 2018, la danesa Cecile Uttrup Ludwig i la britànica Hannah Barnes. També esperen que acudisquen les dues últimes campiones del món, les holandeses Anna van der Breggen i Chantal Blaak, amb el seu equip Boels Dolmans. Entre els equips participants n’hi ha 21 d’estrangers, procedents de països com Alemanya, Dinamarca, Itàlia, França, Holanda, els Estats Units, Bèlgica, el Regne Unit, Noruega i Suïssa. A més, hi participarà una formació valenciana i quatre espanyoles més.

La Conselleria d’Educació ha acollit hui la presentació de la tercera edició de la prova, on han estat presents alcaldes i regidors dels municipis que acolliran les eixides i les arribades de les diferents etapes, així com el conseller d’Educació, Vicent Marzà; el director de la prova, Rubén Donet, i el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos. 

També et pot interessar

stats