Cecilio dinamita les opcions del Llevant de disputar el play-off de la LNFS

L'Inter Movistar guanya a Paterna, 3-4, en l'antepenúltima jornada de la fase regular de la competició

Rubi, a la dreta, persegueix un jugador de l'Inter Movistar
Rubi, a la dreta, persegueix un jugador de l'Inter Movistar / Llevant FS

L'Inter Movistar de l'exgranota Cecilio, que ha marcat un doblet, deixa el Llevant sense opcions d'estar entre els huit equips que lluitaran pel títol de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS).

L'última victòria a casa contra el Còrdova els va donar esperances, però la irregular temporada del Llevant els deixava amb opcions remotes de disputar el play-off.

Els de Diego Ríos ocupaven la desena posició a tres punts del huité quan faltaven dues jornades per al final de la fase regular, i per això només els valia guanyar i esperar les errades dels seus rivals.

Tripodi i Cecilio han avançat els visitants al pavelló municipal de Paterna en la primera part i, després del descans, ha arribat la reacció granota. Amb gols de Rubi i Maxi Rescia, després d'un nou gol de l'Inter, han retallat distàncies i Rafa Usín ha empatat el duel quan faltaven huit minuts.

Amb la necessitat de marcar un gol per a continuar amb vida per a la disputa de la promoció pel títol, novament Cecilio, de l'equip madrileny, segon i que aspira a ascendir un lloc en la classificació i tindre un rival més favorable en les eliminatòries, ha marcat per a donar-los la victòria als seus.