El Llevant s'aferra a les opcions de disputar el play-off de l'LNFS

L'equip granota es queda a dos punts d'El Pozo Múrcia, huité, que ha de jugar demà a Palma

El jugador del Llevant, Marc Toldrà, persegueix un jugador del Còrdova
El jugador del Llevant, Marc Toldrà, persegueix un jugador del Còrdova / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant ha guanyat, al pavelló municipal de Paterna, el Còrdova en un duel directe entre dos aspirants a entrar en les eliminatòries pel títol de Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS).

L'equip andalús s'ha avançat en el minut 6 de partit, però ràpidament ha arribat la reacció de l'equip valencià, que amb gols de Rafa Usín, Maxi Rescia, i Rafa Usín ha capgirat el resultat. Després del descans, el Còrdova ha empatat de nou però Rivillos ha tornat a avançar els granota i Pedro Toro ha marcat el 5-3 definitiu.

A falta de tres partits per al final de la fase regular, l'equip entrenat per Diego Ríos afrontava la jornada amb cinc punts de desavantatge respecte al huité i últim classificat per a disputar el títol. Una derrota i fins i tot un empat contra l'equip andalús podria haver condemnat matemàticament al Llevant si els rivals que té per davant no fallaven.

Amb la victòria, el Llevant continua amb vida de cara a les últimes dues jornades del campionat, en les quals el Llevant s'enfrontarà a l'Inter, que és tercer, i al Ribera Navarra, en la sisena plaça actualment.