Carolina Marín reapareix a Madrid amb la conquista del seu sisé europeu

És la primera participació de l'esportista de Huelva des que es va lesionar greument del genoll, al maig del 2021

Carolina Marín, amb la medalla d'or
Carolina Marín, amb la medalla d'or / Rodrigo Jiménez (Efe)

Carolina Marín ha aconseguit el seu sisé campionat d'Europa, tots de manera consecutiva, després de derrotar per 21-10 i 21-12 l'escocesa Kirsty Gilmour en la final de l'Europeu de Madrid.

La jugadora de Huelva, que ha reaparegut en aquest europeu després d'onze mesos lesionada, ha dominat el partit des de l'inici amb amplis avantatges en el marcador i no ha donat opcions a la rival.

Amb aquesta victòria, Marín tanca una competició en la qual només ha perdut un set: en els quarts de final, contra la danesa Line Hojmark Kjaersfeldt, després de superar en les dues primeres jornades la txeca Katerina Tomalova i la ucraïnesa Mariia Ulitina.

En la semifinal l'esportista espanyola va superar la turca Neslihan Yigit per a assegurar-se una medalla en el campionat continental, que ha acabat sent d'or per sisena vegada des de l'any 2014.

Carolina Marín també ha aconseguit tres títols del Campionat Mundial: el 2014 a Copenhaguen (Dinamarca), l'any següent a Jakarta (Indonèsia) i el 2018 a Nanjing (Xina). També té la medalla d'or dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, al Brasil, i no va poder participar a Tòquio per una lesió al genoll que va patir a finals de maig del 2021.

També et pot interessar

stats