Cancel·lat fins al setembre el Circuit de Carreres Populars de València

No es faran les tres proves programades entre finals d'abril i juny.

Eixida d'una de les proves del Circuit de Carreres Populars de València
Eixida d'una de les proves del Circuit de Carreres Populars de València

El 16é Circuit de Carreres Populars de València ha cancel·lat les tres proves que estaven previstes fins a aquest estiu. No es faran la VII Carrera José Antonio Redolat, que anava a ser aquest diumenge; la Marxa contra l'Esclerosi Múltiple, que estava fixada per al 24 de maig; ni la III Carrera Marta Fernández de Castro, que es disputava el 14 de juny. Aquestes carreres s'uneixen a la Volta a Peu Runners Ciutat de València, que va quedar anul·lada al març. Amb això són quatre les proves suspeses.

L'evolució sanitària de la Covid-19 i la normativa del govern d'Espanya seran les que decidisquen en relació amb les proves restants, que començarien el 20 de setembre, amb la 44a Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre. També està en el calendari la IX Carrera Universitat de València, del 4 d'octubre, la II Volta a Peu per la Discapacitat Ciutat de València, de l'1 de novembre, i la XI Volta a Peu de les Falles, que tancaria el circuit el 22 de novembre.

L'import de la inscripció en tot el circuit és de 12,25 euros i la part proporcional per prova és d'1,22 euros. Aquesta quantitat per prova es podrà recuperar mitjançant una de dues opcions: o bé la devolució dels diners, o bé la donació de l'import a la Creu Roja. El 23 de setembre s'obrirà un termini d'un mes per a sol·licitar aquesta devolució. Passat aquest temps, a qui no haja respost, se li descomptarà l'import de les carreres no fetes en el moment de la inscripció en el circuit del 2021.

D'altra banda, el Circuit Trail de València ha cancel·lat les inscripcions i s'ha procedit a tornar els diners als qui ja havien abonat les proves.

També et pot interessar

stats