Bernabé Zapata supera Fritz i ja està en tercera ronda de Roland Garros

És la primera vegada que supera la segona ronda en un Grand Slam i ara l'espera el gegant Isner

Bernabé Zapata supera Fritz i ja està en tercera ronda de Roland Garros

El valencià Bernabé Zapata Miralles, de 25 anys i número 131 del rànquing de l'ATP, està vivint una de les seues millors setmanes com a tenista professional.

Després de superar la prèvia de Roland Garros per segon any consecutiu, va aconseguir la seua primera victòria en el torneig parisenc i ara, amb la victòria contra Taylor Fritz (número catorze del món i actual campió d'Indian Wells), arriba a la tercera ronda d'un Grand Slam per primera vegada en la seua carrera.

El nord-americà Fritz s'ha emportat el primer set 6-3, però Zapata ha capgirat el resultat amb 6-2, 6-2 i 6-3.

Alcaraz pateix contra Ramos

Carlos Alcaraz ha superat amb dificultats la segona ronda de Roland Garros contra Albert Ramos Viñolas, que ha disposat d'una bola de partit, en un partit entre espanyols de més de quatre hores i mitja que ha acabat 6-1, 6-7, 5-7, 7-6 i 6-4.

En un vibrant duel, el cap de sèrie número 6 s'ha vist obligat a emprar-se a fons i remuntar per a continuar avant en un torneig on és un dels principals candidats per a la victòria final. 

Abans, en la tercera ronda, s'enfrontarà al guanyador de l'enfrontament entre el francés Richard Gasquet i nord-americà Sebastian Korda, que va eliminar Alcaraz a Montecarlo.

Alcaraz celebra la victòria contra Ramos
Alcaraz celebra la victòria contra Ramos / Reuters

També et pot interessar

stats