El valencià Bernabé Zapata suma la seua primera victòria en Roland Garros

Carlos Taberner ha perdut en la primera ronda del torneig parisenc contra el croat Coric, a pesar d'haver guanyat el primer set

Bernabé Zapata fa un colp de dreta
Bernabé Zapata fa un colp de dreta

Bernabé Zapata Miralles ha guanyat en tres sets (6-7, 3-6 i 5-7) el nord-americà Mmoh i suma la seua primera victòria en el quadre final de Roland Garros, després d'haver superat la fase prèvia per segon any consecutiu.

El tenista de València va perdre la temporada passada en la primera ronda del torneig parisenc contra Carlos Alcaraz. Però va ser uns mesos després, en l'Obert dels Estats Units, quan va aconseguir la seua primera victòria en un Grand Slam. Va ser contra un altre espanyol, Feliciano López.

Zapata s'enfrontarà en la segona ronda al guanyador del partit entre l'argentí Santiago Rodríguez Taverna, que també ha superat la prèvia, i el nord-americà Taylor Fritz, tretzé cap de sèrie i vigent campió d'Indian Wells.

Taberner diu adeu

L'altre valencià que ha començat aquest diumenge la seua participació en Roland Garros, Carlos Taberner, ha perdut en el seu debut a París contra el croat Coric, malgrat guanyar el primer set (3-6, 6-2, 6-3 i 6-1).

Garbiñe Muguruza també ha dit adeu de manera prematura al torneig que va guanyar el 2016, com també Alejandro Davidovich, finalista del Masters 1.000 de Montecarlo.

Els que sí que estaran en la segona ronda són Carlos Alcaraz, que ha superat fàcilment l'argentí Londero, i Albert Ramos Viñolas, que ha superat l'australià Kokkinakis. Alcaraz i Ramos s'enfrontaran en la pròxima eliminatòria.

Aquest dilluns serà el torn del debut de l'alzirenc Pedro Martínez, que s'enfrontarà al suís Laaksonen. També es disputarà el primer partit de Rafa Nadal i de Núria Párrizas. Dimarts serà el torn de Paula Badosa, Pablo Carreño, Roberto Carballés Baena i Pablo Andújar, nascut a Conca i resident a València.

També et pot interessar

stats