Comença Roland Garros: de l'hegemonia de Djokovic i Nadal a la revelació d'Alcaraz

Els valencians Bautista i Sorribes no participaran en el torneig parisenc per lesió

Alcaraz i Nadal es saluden durant un entrenament a París
Alcaraz i Nadal se saluden durant un entrenament a París / Roland Garros

Qui dominarà enguany Roland Garros? El dubte, sempre present poques hores abans de l'inici d'un torneig de dues setmanes, és més important en un any en què els dos grans favorits, el serbi Novak Djokovic i l'espanyol Rafael Nadal, ofereixen punts d'incertesa.

Els dos dominadors dels últims anys, guanyadors de 15 de les últimes 17 edicions, afrontaran l'espenta dels nous, que ara per ara no han aconseguit derrocar la seua hegemonia, però són testimonis de l'ascens meteòric de Carlos Alcaraz, la sensació de la temporada.

El número u del món, Djokovic, va conquistar l'any passat el tron que Nadal ha guanyat en tretze ocasions i ara sembla en bona disposició per a mantindre'l, com demostra la seua victòria en el recent torneig de Roma, l'última gran cita sobre terra batuda prèvia a la parisenca.

Capritxos del sorteig, Djokovic, Nadal i Alcaraz, els tres principals favorits, han quedat en la mateixa zona del quadre, per la qual cosa només un d'ells podrà arribar a la final.

Sense Bautista ni Sorribes

Els dos valencians millor posicionats en el rànquing del tenis mundial, Roberto Bautista i Sara Sorribes, no disputaran Roland Garros per lesió. El de Benlloc continua amb molèsties en la monyica i la de la Vall d'Uixó va sofrir una fractura a la costella.

Així, sense representació en el quadre femení, Carlos Taberner, Bernabé Zapata, Pedro Martínez i Pablo Andújar representaran la Comunitat Valenciana a París. Taberner i Zapata s'enfrontaran hui al croata Coric i al nord-americà Mmoh, respectivament, mentre que l'alzirenc i el de Conca començaran la seua participació dilluns.

També et pot interessar

stats