Bautista salva un 'match-ball' per a superar la primera ronda a Montecarlo

El també valencià Bernabé Zapata ha perdut contra Bonzi i se centra ara en els tornejos espanyols

Roberto Bautista, durant el partit contra Krajinovic
Roberto Bautista, durant el partit contra Krajinovic / Obert de Montecarlo

El valencià Roberto Bautista Agut ha hagut de suar de valent per a superar la primera ronda de l'Obert de Montecarlo, en la qual ha remuntat un partit que se li havia posat costera amunt contra el serbi Filip Krajinović (5-7, 7-6 i 6-1). 

El tenista de Benlloc, número 29 del món, no ha començat bé el partit i, tot i recuperar un trencament del seu servei, Krajinovic s'ha emportat la primera mànega just abans del tie-break. Al desempat sí que s'ha arribat en el segon set, més igualat, en el qual el número 78 del món ha tingut una pilota de partit per a guanyar el duel.

Però el valencià s'ha refet i ha forçat el tercer i definitiu set, en el qual ha sigut molt superior. Bautista, que no ha perdut mai en la primera ronda d'un torneig de categoria Masters 1000, s'enfrontarà en segona ronda al guanyador del duel entre l'alemany Zverev i el kazakh Bublik.

Zapata s'acomiada de Montecarlo

Trajectòria oposada té el també valencià Bernabé Zapata Miralles, que continua amb la maledicció del Masters 1000, on mai ha pogut superar la primera ronda. Aquest dilluns, en el seu primer partit en l'Obert de Montecarlo, ha perdut contra el francés Benjamin Bonzi (6-1 i 7-5).

En el primer set, el tenista de València només ha pogut seguir el ritme de Bonzi en l'inici, fins que el francés ha fet cinc jocs seguits, amb dos breaks inclosos.

El segon parcial ha estat més igualat i, encara que Zapata ha trencat el servei del seu rival només començar, Bonzi ha arribat amb avantatge a la part final de la mànega. Tot i que l'espanyol ha tornat a recuperar la igualada en el marcador, un nou break del francés ha sigut definitiu per a emportar-se el partit.

També et pot interessar

stats