El Benidorm s'acomiada de la Copa del Rei

L'equip de Fernando Latorre ha guanyat per 27-26 el Bidasoa d'Irun en la tornada de la tercera ronda, però no ha pogut remuntar el desavantatge de l'anada

Iván Rodríguez fa un llançament a porteria
Iván Rodríguez fa un llançament a porteria / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm no estarà en la fase final de la Copa del Rei. L'equip de Fernando Latorre ha guanyat per 27-26 el Bidasoa d'Irun al Palau d'Esports L'Illa en la tornada de la tercera ronda, però no ha pogut remuntar el desavantatge de l'anada (33-26).

Almenys el Benidorm s'acomiada de la competició amb una victòria contra un dels millors equips de la Lliga Asobal, amb el permís del totpoderós Barça. Aquest triomf li permet agafar moral per al partit contra el Granollers, després de la inesperada derrota contra el Conca.

El partit ha estat marcat per la igualtat, ja que cap dels dos equips ha aconseguit escapar-se en el marcador. El Benidorm ha pogut anar-se'n al descans amb un avantatge esperançador de dos gols, però ha errat un llançament des dels set metres en els instants finals (13-12). En la represa, els locals han anat quasi sempre per davant, però no han aconseguit agafar una renda suficient per a creure en la remuntada.