El Benidorm es complica el pas a la fase final de la Copa del Rei

L'equip de Fernando Latorre ha perdut per 33-26 contra el Bidasoa d'Irun en l'anada de la tercera ronda

Els benidormers defensen un atac local
Els benidormers defensen un atac local / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm haurà de recórrer a l'èpica al Palau d'Esports L'Illa si vol estar en la fase final de la Copa del Rei. L'equip de Fernando Latorre ha perdut contra el Bidasoa d'Irun per 33-26 en l'anada de la tercera ronda i necessita remuntar aquesta renda en la tornada per a continuar en la competició.

El sorteig no va ser benevolent amb el Benidorm, ja que el va emparellar amb el Bidasoa, un dels millors equips de la Lliga Asobal, amb el permís del totpoderós Barça. Els de la Marina Baixa han anat pràcticament sempre per davall en el marcador, però han aconseguit mantindre's dins de partit, amb rendes de només tres gols a favor dels bascos. Just abans del descans, els locals han obert una petita escletxa (16-11).

En la represa, el Bidasoa ha anat ampliant l'avantatge poc a poc, fins a una renda màxima de nou gols a deu minuts del final (29-21). El Benidorm ha sigut capaç almenys de reduir la distància fins al 33-26 i manté viva l'esperança d'una remuntada en la tornada al Palau d'Esports L'Illa.

També et pot interessar

stats