Benidorm diu adeu a Europa (23-27)

A falta d'un partit, la victòria de Ferencváros deixa sense opcions els de Fernando Latorre

Adrian Sanchez fa un llançament a porteria
Adrian Sanchez fa un llançament a porteria / TM Benidorm

El TM Benidorm no ha pogut mantindre la flama europea fins a l'última jornada. L'equip de Fernando Latorre ha patit les mateixes mancances que l'han acompanyat en la competició. Ha perdonat en accions clares d'atac i ha anat a remolc tot el partit. A més, les decisions de la parella arbitral Alemany ha acabat de sentenciar el partit amb un Benidorm que dos minuts abans del final perdia de dos.

I això que el Benidorm ha tingut una bona aportació de la porteria. Roberto ha fet 12. parades de 36 llançaments. I Samu Ibáñez ha parat dos penals en els últims minuts, cosa que han permés somiar amb la victòria. Però el Ferencváros ha tingut l'aportació de Vence Nagy (8 gols), la direcció de Mate Lekai en la segona part i la porteria, amb Adam Birbély, sobretot en la primera part.

El Benidorm s’ha ressentit d’un inici pobre (1-6, minut 10) i no s'ha pogut posar en el partit, amb Ramiro Martínez i Santi Barceló com a màxims golejadors, amb 4 gols.