El Benidorm derrota el Bordils (24-32) en la Copa del Rei

L'equip d'handbol passa a la tercera ronda de la competició després de l'enfrontament a partit únic

L'equip celebra la victòria
L'equip celebra la victòria / BM Benidorm

Este dimarts el Benidorm Handbol disputava la segona ronda de la XLV Copa de SM el Rei a la localitat gironina de Bordils, en un partit únic, amb una àmplia victòria de 24 a 32. L'equip de la Marina Baixa passa així a tercera ronda de la competició, gràcies, sobretot, a una bona segona part del partit.

El partit començava amb un joc mol ràpid per part dels dos equips, on els atacs estaven per damunt de les defenses i l'intercanvi de gols era continu. Els de Fernando Latorre mantenien un avantatge inicial però no aconseguien distanciar-se dels catalans. Al descans es va arribar amb un 14 a 15.

Tot va canviar en la segona part, amb una actitud ben diferent. La defensa es posava les piles i es mantenia sòlida alhora que s'aconseguien robatoris en ràpids contraatacs que trencaven el partit amb un parcial de 2 a 9. A tot això també va contribuir un atac més ordenat i bons llançaments de la primera línia des de l'exterior. Al final, una àmplia diferència de 24 a 32.

Amb esta ronda, la competició no tornarà per als de Benidorm fins al 18 i 21 de desembre, ja amb una eliminatòria a doble partit, mentre l'equip es prepara per a la sèptima jornada de la lliga Asobal, aqueste dissabte, al Palau, enfront del Quabit Guadalajara.