El Benidorm acusa el cansament

L'equip de Fernado Latorre ha perdut 32-28 en la visita al Granollers, només tres dies després del debut en la fase de grups de l'EHF European League

Iván Rodríguez intenta un llançament a porteria
Iván Rodríguez intenta un llançament a porteria / BM Benidorm

L'Handbol Benidorm ha patit la tercera derrota de la temporada en la Lliga, en caure 32-28 en la visita al Granollers. L'equip de Fernando Latorre ha plantat cara al segon classificat, però s'ha quedat sense energia en els instants finals, en acusar l'esforç del partit europeu de dimarts.

Els de la Marina Baixa han començat molt bé i han pres la iniciativa en el marcador des del xiulet inicial. De fet, se n'han anat als vestidors amb un 14-15 favorable. La igualtat s'ha mantingut en la represa i s'ha arribat als cinc minuts finals amb un ajustat 27-26. El Granollers s'ha mostrat més fresc davant d'un Benidorm que ha acusat el cansament després d'haver jugat tres dies abans a Alemanya en el debut en la fase de grups de l'EHF European League.

Tot i la derrota, els de Fernando Latorre es mantenen en la part alta de la taula. I sense pràcticament temps per a descansar, dimarts tenen un nou compromís europeu. Rebran el Valur islandés a les 20:45 h, en un partit que ofereix en directe el web d'À Punt Mèdia.