El TM Benidorm fa somiar, però cau a Flensburg (35-30)

Els de la Marina dominen fins al minut 38, però el físic i l'efectivitat dels alemanys no han permés donar la sorpresa contra el favorit del grup

Roberto Rodríguez ha sigut clau per mantindre el somni de la victòria en Flensburg
25 d'octubre 2022 - 23:11

Durant bona part del partit, el TM Benidorm ha somiat la victòria a la pista del potent SG Flensburg al Flens-Arena, amb un ambient més gelat del que és habitual. Els alemanys, guanyadors de la Lliga de Campions el 2014, han vist un descarat equip benidormer que li ha impedit tindre un debut plàcid. Els de Fernando Latorre han superat els alemanys en la primera part (16-19), i en bona part de la segona (22-23, minut 39, en el primer avantatge alemany des de l'1-0 inicial). L'efectivitat en l'atac, la qualitat i el físic dels locals i el cansament han fet la resta per a decantar el partit cap a la més nòrdica de les ciutats d'Alemanya. Notable debut benidormer en la Fase de Grups de l'EHF European League, però victòria del Flensburg 35-30.

En la primera part la màquina de Fernando Latorre ha funcionat amb precisió. Amb 7 contra 6 en atac per a combatre la superioritat física local i la renúncia a un jugador de primera línia per a jugar amb tres interiors, la clau Jules Lignieres (cinc gols en el partit) i Rolandas Bernatonis (sis gols) han sigut els braços executors. Una defensa profunda mantenia els alemanys lluny dels seus habituals números golejadors. A més, Roberto Rodríguez mantenia un gran nivell a la porteria. Al descans, 16-19 i tota la il·lusió en la possibilitat de donar la sorpresa.

En la segona part, la sort ha canviat, tot i que en els huit primers minuts, hi havia avantatge. L'encert en atac ha baixat i han desaparegut artífexs de la primera, com ara Lignieres (cap gol en la segona part), però sobretot Bernatonis (que ha tornat a veure porta al final), o Ramiro Martínez, que no ha trobat els espais del primer acte. L'efectivitat ha baixat i la primera línia alemanya ha imposat el seu físic, sobretot amb Goran Sogard, màxim golejador del partit amb sis gols i Magnus Rod, amb cinc.

El Benidorm debutarà a L'Illa de Benidorm el 1 de novembre, amb la visita del Valur inslandés en la segona jornada de la Fase de Grups de la segona competició europea.