El Benidorm acusa el cansament i les baixes

L'equip de Fernando Latorre ha caigut 29-35 contra el Puente Genil

Ramiro Martínez, en una acció d'atac
Ramiro Martínez, en una acció d'atac / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha patit la segona derrota consecutiva en la Lliga Asobal en caure 29-35 contra el Puente Genil. L'equip de Fernando Latorre no ha pogut fer front al cansament després de la primera victòria europea ni a les nombroses baixes amb què afrontava el duel.

Els andalusos han començat dominant gràcies, en bona part, a l'actuació del porter Simon Karl Henrik Nordlander, que no ha permés que els locals aconseguiren el primer gol fins al minut sis de joc. Però el Benidorm s'ha refet al mal inici i ha aconseguit una renda de tres gols (12-9) en l'equador del primer temps. L'entrenador del Puente Genil ha demanat un temps mort i el seu equip ha reaccionat, per a anar-se'n als vestidors per davant (14-16).

Latorre ha arriscat en la represa atacant sense porter, però l'estratègia no ha funcionat i els andalusos han ampliat l'avantatge (16-22). Els gols d'Iván Rodríguez, màxim anotador amb set dianes, i les aturades de Roberto Rodríguez han permés els benidormers acostar-se a només tres gols (26-29), però la reacció ha sigut insuficient per a sumar almenys algun punt.

Tot i la derrota, els de la Marina Baixa es mantenen huitens en la Lliga. Sense massa temps per a descansar, el Benidorm rebrà dimarts el Flensburg, en una nova jornada de l'EHF European League. I el dissabte 10 de desembre espera l'Anaitasuna en terres navarreses.