Benidorm tira d'èpica per a guanyar per fi a Europa (32-33)

Un gol d'Iván Rodríguez en l'última jugada del partit li permet sumar la primera victòria a l'EHF European League

Santi Barceló fa un llançament a porteria
Santi Barceló fa un llançament a porteria / TM Benidorm
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
29 de novembre 2022 - 19:21

Des del 2-3 (amb dos gols de Ramiro i un altre d'Edu Calle), fins al 32-33 final, el TM Benidorm sempre ha anat per darrere al marcador, havent de remar contra un FTC Ferencváros hongarés, que no havia perdut en la seua pista en tota la temporada. Amb empat a 32, 17 segons i possessió de pilota, Fernando Latorre ha demanat un temps mort en què ha dibuixat la jugada final. Doble circulació i Iván Rodríguez per a fer el gol de la victòria. 

De seguida, el cercle dels jugadors benidormers ha festejat la fita, perquè el conjunt de la Marina Baixa no només comptava els partits per derrotes, sinó que en cada partit veia com anava minvant l'ànim i el físic: hui Juancar Sempere, lesionat contra l'Ystads suec, sols ha jugat uns segons al final del partit. Sense Rolandas Bernatonis, Rubén Matos i l'inèdit Mladen Sotic, ha hagut de jugar a una pista mítica i amb jugadors del nivell de l'internacional Mate Lekai, director magnífic, però que ha errat en els dos últims atacs dels hongaresos.

Al descans, la diferència era estable i abastable (16-14), però el TM Benidorm no acabava de caçar el rival. Com li ha passat en els anteriors partits, li faltava una miqueta de contundència en atac i sort per a resoldre a favor els partits, el que ha passat en la pista del Ferencváros TC, que només havia sumat una victòria a la lligueta d'aquest Grup B de l'EHF European League. 

L'encert en el llançament de penal amb un capaç Ivan Nikcevic, que ha sigut el màxim golejador benidormer amb nou gols, pels sis d'Edu Calle i Iván Rodríguez. Menció especial als dos porters. Roberto Rodríguez ha mantingut l'equip en la primera part i Samu Ibáñez ha fet honor del seu malnom (el Mur d'Almassora) permetent la reacció final que ha acabat amb la desitjada victòria. 

Dimarts, Benidorm rebrà a l'Illa la visita del Flensburg alemany, líder del grup i un dels grans favorits a guanyar el torneig.

També et pot interessar

stats