Bautista i Sorribes avancen a huitens de final a Miami

El tenista de Benlloc no va jugar el seu primer partit per la lesió del seu rival, el sud-africà Lloyd Harris.

Sara Sorribes i Roberto Bautista a Miami
Sara Sorribes i Roberto Bautista a Miami / Efe / À Punt Esports

El castellonenc Roberto Bautista ha remuntat l'alemany Jan Lennard Struff (4-6, 6-3 i 6-2), per a classificar-se per als huitens de final del Masters 1000 de Miami, on es mesurarà al nord-americà John Isner.

El de Benlloc, que encara no havia jugat en l'edició d'enguany en el torneig nord-americà, va anar a més durant el partit i va saber contrarestar la potent treta de Struff.

Bautista, número dotzé del món i seté cap de sèrie a Miami, tractarà d'igualar el seu millor resultat en el torneig: els quarts a què va arribar el 2019 després de superar Novak Djokovic.

Sorribes, en el seu millor moment

L'altra representant valenciana a Miami, Sara Sorribes, allarga el seu bon moment. La de la Vall d'Uixó, després de superar Jennifer Brady, número 14 del món, hui ha tornat a guanyar una tenista millor classificada, concretament en la posició que fa 21 en el rànquing WTA, la kazakh Yelena Rybákina (6-1, 3-6 i 6-2).

Sorribes, que va guanyar el seu primer títol com a professional fa un parell de setmanes, ocupa la posició número 58 del món i podria col·locar-se entre les cinquanta millors tenistes del món si arriba lluny en el torneig de Florida.