Sorribes Tormo derrota Jennifer Brady a Miami

Roberto Bautista també va passar a tercera ronda sense jugar per incompareixença de Harris.

Sara Sorribes, durant un punt del partit contra Jennifer Brady
Sara Sorribes, durant un punt del partit contra Jennifer Brady / Efe

Sara Sorribes ha guanyat, amb remuntada inclosa, el partit de segona ronda del torneig de Miami contra l'estatunidenca Jennifer Brady, número 14 del món (3-6, 6-4, 6-1).

La tenista nascuda en la Vall d'Uixó va aconseguir contrarestar l'eficàcia inicial de la contrincant en el primer parcial. Després d'un segon set igualat del qual va eixir victoriosa, Sorribes va arraconar a la tenista nord-americana en la tercera mànega.

La número 58 del rànquing WTA, que també hagué de remuntar per a superar la primera ronda, s'enfrontarà en tercera ronda a la kazakh Elena Rybakina, número 23 del món i 14 cap de sèrie del torneig de la capital de Florida, que va véncer en segona ronda a l'estoniana Kania Kanepi.

Bautista passa sense jugar

Per la seua part, Roberto Bautista es va classificar per a la tercera ronda del Masters 1000 de Miami per la incompareixença per lesió del seu rival, el sud-africà Lloyd Harris.

El número 12 de l'ATP debutarà en la tercera volta diumenge, quan s'enfrontarà a l'alemany Jan-Lennard Struff, amb qui lluitarà per accedir als huitens de final, a un pas del seu millor registre a Miami: els quarts a què va arribar en 2019 després de superar Novak Djokovic.

També et pot interessar

stats