Bautista perd la corona a Doha; Zapata avança a Rio

El tenista de Benlloc, guanyador també el 2019 i el 2022, ha tingut el triomf a la mà amb un 5-3 i servei al seu favor en el segon set

Bautista colpeja una pilota en el torneig de Doha
Bautista colpeja una pilota, en el torneig de Doha / ATP Tour

Roberto Bautista ha sigut incapaç de tancar un duel que tenia encarrilat contra l'australià Christopher O'Connell, que ha donat la volta al partit i s'ha situat en els quarts de final del torneig de Doha, deixant el valencià sense la corona que va aconseguir l'any passat.

El tenista de Sydney, 94 del món i sense altres victòries rellevants en la carrera, ha vençut per 3-6, 7-6 (5) i 6-4, després de més de dues hores i mitja de partit. Sí que s'hi ha classificat el també espanyol Alejandro Davidovich, que ha guanyat sense sobresalts el coreà Soon Woo Kwon per 6-3 i 6-2. S'enfrontarà al segon favorit, el canadenc Félix Auger-Aliassime.

Bernabé Zapata avança a Rio

El també valencià Bernabé Zapata Miralles s'ha classificat per als setzens de final de l'Obert de Rio de Janeiro, al Brasil, en superar Jaume Munar (3-6 i 5-7) en el duel espanyol de la jornada. Zapata s'enfrontarà a l'argentí Francisco Cerundolo, que ahir es va desfer del també espanyol Roberto Carballés Baena.

En la competició també estan vius Pedro Martínez Portero, que ahir es va desfer de Christian Garín (7-6 i 6-4) i s'enfrontarà per un lloc en huitens al també xilé Jarry. També ha patit per a passar a la ronda següent l'actual campió del torneig, Carlos Alcaraz, per a superar el brasiler Mateus Alves.

Alves, convidat per l'organització, i amb un rànquing superior al número 500 del món, li ha posat complicades les coses en un partit (6-4 i 6-4) que va començar dimarts i ha acabat aquest dimecres per la pluja. El deixeble de Juan Carlos Ferrero arriba a Rio com a número 2 del món i després de guanyar l'Obert de l'Argentina.