Bautista derrota Paul i passa a la segona ronda del Masters de Roma

Davidovich i Muguruza, els altres espanyols que avancen a la fase següent

El tenista castellonenc, Roberto Bautista
El tenista castellonenc Roberto Bautista

El castellonenc Roberto Bautista guanya l'americà Tommy Paul i avança a la segona ronda del Masters de Roma. Ho ha fet en dos sets, per 6-3 i 6-4, en un partit on s'ha vist la diferència de nivell entre l'un i l'altre. Bautista ha aprofitat el segon punt de break per a posar-se per davant. Un avantatge que ha sabut rendibilitzar per a dominar-lo.

Amb el primer set, el castellonenc no s'ha relaxat i ha començat el segon de manera sòlida, que l'ha dut a sumar un altre break en el tercer joc, que a la fi seria definitiu.

En la ronda següent, Bautista s'enfrontarà al xilé Christian Garín, que ha derrotat el sud-africà Lloyd Harris en dos sets.

En la resta de partits dels espanyols, Alejandro Davidovich ha donat la sorpresa en derrotar el búlgar Dimitrov i ja està en segona ronda, on jugarà contra el britànic Cameron Norrie, que ha impedit que passara el també espanyol Roberto Carballés.

Per la seua banda, Pablo Carreño, que jugava segona ronda contra Nishikori s'ha retirat per una lesió a l'esquena. Rafa Nadal, que aquest dimarts ha anunciat que no té clar si anirà als Jocs Olímpics, s'estrena a Roma en segona ronda aquest dimecres, contra l'italià Jannik Sinner.

En el quadre femení, l'única representant espanyola que ha jugat aquest dimecres ha sigut Garbiñe Muguruza, que ha guanyat en dos sets la romanesa Tig. Muguruza jugarà dimecres la segona ronda contra l'americana Pera. Per la seua banda, Sorribes jugarà contra la bielorussa Sabalenka.

També et pot interessar

stats