Arranca la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana amb la victòria del noruec Hagen en la crono

La competició ha arrancat amb una contrarellotge individual de 10,3 quilòmetres per Oriola.

La competició ha arrancat amb una contrarellotge individual de 10,3 quilòmetres per Oriola

Molt de públic aficionat al ciclisme s’ha donat cita hui a Oriola per tal de veure els seus ídols. Centenars de persones de totes les edats han aprofitat l’inici d’aquesta Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana per a disfrutar d'aquest esdeveniment internacional que hui s’ha iniciat. 

Una edició número 70  que  ha començat aquest migdia amb una contrarellotge individual de 10,3 quilòmetres per Oriola. L’etapa ha sigut totalment plana, tret dels 700 metres finals amb una duríssima pujada al seminari oriolà que tenia rampes amb un desnivell del 9%.

Hagen, líder

El ciclista noruec, Edvald Hagen, de l’equip Dimension Data ha sigut el guanyador d’aquesta primera etapa amb un temps de 12 minuts i 54 segons.  La segona plaça ha sigut per a l’espanyol Joan Izaguirre, de l’equip Astana, que ha finalitzat a 5 segons del líder mentre que tercer ha finalitzat l’alemany Toni Martín, de l’equip Jumbo. 

El campió actual del món en ruta, el murcià Alejandro Valverde, corria prop de casa i ha rebut els suport dels seus paisans, que l’han animat al llarg de tot el recorregut. El murcià ha fet un gran temps amb tan sols 14 segons de diferència respecte al líder. 

També et pot interessar

stats